Turforslag 1

Samsø Guide vil gerne hjælpe med at tilrettelægge et besøg på Samsø, ud fra vores gæster behov. Øens størrelse giver gode muligheder for at se de væsentligste attraktioner fra en bus, men der er også rige muligheder for at komme ud og strække benene undervejs rundt på øen, hvor man både kan se, høre og smage på Samsø og øens historie.

Med Samsø Guide kan man sammensætte sin egen unikke tur. Man kan oplevere Samsøs storslåede natur, komme helt ud i marken og se den store grøntsagsproduktion, besøge energivirksomheder, øens mange kirker og meget mere. Der er mange gode muligheder for, at alle får et rigtig godt indtryk med hjem fra vores dejlige ø.

Samsø Guide vil gerne hjælpe med at sammensætte den gode bustur på Samsø, enten det er en-dags ture eller to-dags ture.

En-dags ture, tilrettelægges normalt med rundtur på den sydlige del af Samsø  formiddag og rundtur på nordøen eftermiddag – nøje tilrettelagt efter hvor selskabet ønsker at spise middag.

To-dages ture er en oplevelse for sig, da mere tid på øen giver mulighed for flere gode oplevelser. Men her er turen også afstemt efter selskabet ønsker.

I løbet af de to dage, skal vi på rundtur på hele øen i et mere afslappet tempo. Afhængig af vejret, kan der spises frokost “i det grønne”. Der kan tilrettelægges virksomhedsbesøg og efter aftenspisningen kan der for interesserede, tilrettelægges en spændende rundtur til fods, enten i Tranebjerg eller i Ballen, med guide fra Samsø Guide.

Alle besøg på Samsø sker i tæt dialog med vores mange samarbejdspartnere på Samsø (se kontakter).